Home

Göpfert AG

Sinds 1911 staat de naam Göpfert voor producten met een hoge gebruiksveiligheid en betrouwbaarheid door moderne productietechnologieën. Ons sortiment omvat 30.000 zelf ontwikkelde artikelen:

  •   Scheepsarmaturen
  •   Industriearmaturen
  •   Offshorearmaturen

De firma Göpfert AG heeft een eigen constructie, een eigen modelbouw en een eigen gieterij. Het bewerken op CNC machines en de eindmontage vinden in onze moderne productie plaats. We bewerken koperlegeringen (Rg 5, Rg 10, Gbz 10, CuAl10 Ni), lichte metalen, grijs gietijzer, nodulair gietijzer, staal en roestvaststaal – naar gelang het type armatuur van DN 8 – DN 600.

Naast complete kleppakketten kan Göpfert AG alle armaturen ook met electrische, pneumatische en hydraulische aandrijving leveren.


2 sterke namen – één team !

Fusie met FAA Schulze

Sinds 01.10.2009 is het perfect:
De fusie van Göpfert AG met FFA Schulze.

Onder het motto „Wij brengen uw armaturen in beweging“ bekomt u bij ons ook het volledige programma van het productenassortiment „mechanische afstandsbedieningen“.
Göpfert AG vervaardigt mechanische afstandsbedieningen onder de merknaam FFA Schulze om afsluiters te bedienen, die niet direct op de plek van de afsluiter bediend kunnen worden.

Onze oorsprong hebben we in de scheepsbouw, we zijn echter ook sinds meer dan 50 jaar actief in de bouw van energiecentrales en installaties. We zijn erin gespecialiseerd ook op engste ruimtes een perfecte functie van de afsluiters te verzekeren.

We zijn marine toegelaten en onze producten worden onder andere op onderzeeërs ingezet.


Kollmann werd Göpfert !

Fusie met Otto Kollmann GmbH

Sind januari 2007 bevindt de firma Otto Kollmann zich op de locatie Weddingstedt en alle Kollmann armaturen worden sindsdien op de productielocatie van Göpfert AG geproduceerd.
Een permanente verbeteringsproces in onze organizatiestructuur maakte het noodzakelijk om de Otto Kollmann GmbH met Göpfert AG samen te voegen.

Alle OK-producten van de firma Otto Kollmann, die zich als goed bewezen hadden, zijn sindsdien via Göpfert AG te verkrijgen.

Contacteer ons graag !

Wij staan u graag met raad en daad ter beschikking !

Göpfert AG

Fittingsfabriek en metaalgieterij

Industriestraße
D-25795 Weddingstedt

Tel. +49 (0)481 903 0
Fax. +49 (0)481 903 90

Routenplanner

Contactformulier

PDF-Download

Klik hier om naar onze brochures te gaan.

Bezoek ook de homepage van onze productserie:

Uw specialist voor mechanische afstandsbedieningen, kettingwielen, ....

meer

Bezoek ook de homepage van onze productserie:

Uw specialist voor tankmeting

meer