Goepfert AG

Goepfert AG

Sinds de oprichting op 01.10.1911 door de meester in messinggietwerk Ernst Göpfert produceren wij armaturen. Daarmee kunnen we nu reeds op meer dan 112 jaren ervaring in de vervaardiging van armaturen terugkijken. Het productieprogramma heeft zich in de loop der jaren volledig veranderd en werd steeds meer aan de eisen van de markt aangepast. Werden in 1911 enkel armaturen uit messing (geel gietwerk) voor huis, binnenhof en tuin gemaakt en geinstalleerd, zo zijn het vandaag armaturen voor de scheepsbouw en de industrie uit vele verschillende legeringen, zoals b.v. roodkoper, brons, kopernikkellegering en koper-aluminium-brons.

Tot ons productenpakket behoren vandaag alle armaturen die in de scheepsbouw worden ingezet, alsmede vele klantenspecifieke armaturen, die in samenwerking met onze klanten ontwikkeld werden. 

Werden de armaturen vroeger bijna uitsluitend in Dithmarschen en later in Noord-Duitsland verkocht en ingebouwd, zo worden ze vandaag voor 80 % direct en indirect via onze wereldwijde handelaars geëxporteerd.

Onze armaturen vindt u op schepen die in Europa en Azië gebouwd worden. Maar ook in landinstallaties, die in Saoedi-Arabië, Noord- en Zuid-America, Griekenland en vele andere landen geïnstalleerd werden. Natuurlijk ook nog steeds op schepen die in Duitsland gebouwd worden. Zo b.v. drijven onze armaturen met de „MS Europa“, het exclusiefste cruiseschip, rond de wereld.

Op elke veerboot die op het Noord-Oostzee-kanaal heen en terug vaart zijn onze brandblusarmaturen te vinden. Blusboten, die in Hamburg en Bremen gestationeerd zijn, hebben onze brandbluskanonnen  (monitoren) aan boord. Wij zijn producent van de armaturen voor de onderzeëers van de klasse 212 van de Duitse marine. De klasse-212-onderzeëers zijn wereldwijd de eersten, die met een brandstofcel-hybride aandrijving uitgerust zijn.

Wij produceren onze armaturen volgens meer dan 20 verschillende buitenlandse normen en voorschriften.

Onze gieterij heeft algemene vergunningen von het DNV (Det Norske Veritas / Germanischen Lloyd) en van het Lloyds Register.
Onze armaturen hebben verschillende typenvergunningen van het ABS (American Bureau of Shipping), Lloyds-Register, DNV (Det Norske Veritas / Germanischen Lloyd) en RMRS (Russian Maritime Register of Shipping). Dat betekent, dat wij onze armaturen zonder bijkomende inspectie naar deze landen kunnen exporteren. Indien toch nodig, komen alle klassificatiegenootschappen regelmatig voor de afname van armaturen bij ons in de firma.

Contacteer ons graag !

Wij staan u graag met raad en daad ter beschikking !

Göpfert AG

Fittingsfabriek en metaalgieterij

Industriestraße
D-25795 Weddingstedt

Tel. +49 (0)481 903 0
Fax. +49 (0)481 903 90

Routenplanner

Contactformulier

PDF-Download

Klik hier om naar onze brochures te gaan.

Bezoek ook de homepage van onze productserie:

Uw specialist voor mechanische afstandsbedieningen, kettingwielen, ....

meer

Bezoek ook de homepage van onze productserie:

Uw specialist voor tankmeting

meer